Tang Soo Do EnschedeZuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede+31 (0) 640789687info@tsd-enschede.nlhttp://www.tsd-enschede.nl/img/logo_enschede.png
 

Tang Soo Do

Tang Soo Do EnschedeTijdens deze lessen krijgen de leerlingen de gewone Tang Soo Do lessen, waarbij de nadruk ligt op kracht, balans, snelheid en weerbaarheid. De technieken en oefeningen worden met diepere betekenis uitgelegd door de leraar. Ook de essentie van Tang Soo Do als een zelfverdedigingsmethode komt meer naar voren. Men leert zich niet alleen maar fysiek beter te worden, maar ook mentaal. Leerlingen worden uitgedaag om hun eigen grenzen te verleggen, meer zelfvertrouwen te krijgen en te luisteren naar hun eigen lichaam. Alleen schoppen en stoten is niet genoeg, je moet ook de betekenis weten van de techniek of oefening om jezelf beter weerbaarder te maken. Tang Soo Do met name de Moo Duk Kwan stijl heeft zowel de harde vorm van karate, de flexibiliteit van Tae Kwon Do, maar ook de sierlijkheid van Chinese Martial Arts.

De reguliere Tang Soo Do klassen zijn toegankelijk vanaf 13 jaar en ouder, of de leerling heeft toestemming van Sabomnim de Guzman om hieraan deel te nemen als men jonger is dan 13 jaar.

Kijk hier voor het actuele lesrooster

Facebook  -  Nederlandse Tang Soo Do Federatie  -  Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

Locaties:  Doetinchem  -  Enschede

 

© 2018 Tang Soo Do Enschede - Alle rechten voorbehouden

Powered by BitNation