Tang Soo Do EnschedeZuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede+31 (0) 640789687info@tsd-enschede.nlhttp://www.tsd-enschede.nl/img/logo_enschede.png
 

Geen les in de Esmarke zaterdag 14 oktober

zaterdag 7 oktober 2017
Wegens een Tang Soo Do wedstrijd van de ITO in Hendrik Ido Ambacht, is er geen les in de Esmarke op zaterdag 14 oktober.2017-10-14 06:46:11 Enschede, Tang Soo DoTang Soo Do Enschede100%100%

Wegens een Tang Soo Do wedstrijd van de ITO in Hendrik Ido Ambacht, is er geen les in de Esmarke op zaterdag 14 oktober.
De les word ingehaald op zaterdag 21 oktober.

Tang Soo Do wedstrijd zaterdag 14 oktober

maandag 11 september 2017
Je kan je weer inschrijven voor het eerste Tang Soo Do wedstrijd van het sport seizoen.2017-09-11 14:07:25Tang Soo Do, Enschede, Doetinchem, AmstelveenTang Soo Do Enschede100%100%

Je kan je weer inschrijven voor het eerste Tang Soo Do wedstrijd van het sport seizoen. Zoals gebruikelijk opent de ITO met hun interntationalen Tang Soo Do toernooi in Hendrik Ido Ambacht.
Wees er snel bij, want de wedstrijd is al op zaterdag 14 oktober. Je kan je digitaal inschrijven via de volgende link. Betalen kan contant. Voor Doetinchem en Enschede kan het bij Johan. Voor Amstelveen kan je bij Caroline betalen. Inschrijven en betalen kan tot donderdag 28 september. Daarna nemen de clubs geen nieuwe inschrijvingen aan!

Tang Soo Do op de maandag vanaf 13 jaar in Enschede

maandag 11 september 2017
Tang Soo Do Enschede geeft op de maandag weer les vanaf 13 jaar.2017-09-11 12:36:46Tang Soo Do, Enschede, Zelfverdediging, Karate, Taekwondo, Oosterse gevechtskunstTang Soo Do Enschede100%100%

We hebben weer een leuke groep op de maandag bij Tang Soo Do Enschede.

Ben je 13 jaar of ouder en wil je les volgen in Tang Soo Do. Dan kun je nu ook weer op de maandag les komen volgen.
De lessen zijn van 19:00 tot 20:30 onder leiding van Sabomnim Oliver de Guzman.

Tang Soo Do in Glanerbrug vanaf zaterdag 2 september

dinsdag 29 augustus 2017
Na jaren geen karateclub in Glanerbrug, gaat Tang Soo Do Enschede les verzorgen in Glanerbrug. Dit zal plaatsvinden in de gymzaal van de Esmarker.2017-09-01 10:31:04Tang Soo Do, Enschede, Glanerbrug, karate, taekwondo, zelfverdediging, krijgskunst, martial artTang Soo Do Enschede100%100%

Eindelijk is het zover. Na jaren geen karateclub in Glanerbrug, gaat Tang Soo Do Enschede les verzorgen in Glanerbrug. Dit zal plaatsvinden in de gymzaal van de Esmarker aan de Esmarkelaan 205. Op zaterdag 2 september zal Jo Kyo Johan van Ingen (1e DAN) de lessen gaan verzorgen. Sabomnim Oliver de Guzman zal zovaak mogelijk helpen als het nodig is. Om Tang Soo Do in Glanerbrug te promoten willen we iedereen vragen om vrienden, klasgenoten of familie mee te nemen. In de maand september houden we open lessen en zijn er twee lesuren gepland waarvan een lesuur 60 minuten is. Je bent al welkom vanaf 5 jaar, maar het is niet alleen voor de kidneren, ook voor de tieners en volwassenen willen we een groep beginnen als er hiervoor genoeg animo is.

Tang Soo Do Enschede werkt samen met de Jeugdsportfonds Enschede. Hierdoor geven we ook families met een klein budget de mogelijkheid om te kunnen sporten. Vooral voor kinderen vinden we belangrijk dat ze kunnen sporten. Kijk hiervoor op hun website voor de mogelijkheden!

 

 

Locatie: Gymzaal de Esmarker (Esmarkelaan 205)

Hwa Rang Krijgers:

  • 5 t/m 8 jaar
  • 9:00 - 10:00

Hwa Rang Krijgers:

  • vanaf 9 jaar en ouder
  • 10:00 - 11:00

Het zijn open lessen, je hoeft dus geen afspraak te maken en je kan zo inlopen om vragen te stellen, te kijken of mee te doen.

Jo Kyo Johan heeft een achtergrond in dansen, Yoga, lichaamsbeweging. Hij wordt intensief gegetraind door Sabomnim Oliver in de technieken en oefeningen. Jo Kyo Johan heeft ook al deelgenomen aan verschillende wedstrijden zowel lokaal als internationaal. Bij de wedstrijden heeft hij al prijzen gewonnen bij verschillende onderdelen, zoals stijl loopvorm (hyungs), wapen loopvormen, sparren en breektesten. 

Nieuwe seizoen Tang Soo Do in Enschede

dinsdag 29 augustus 2017
Tang Soo Do lessen in Enschede beginnen weer over een week. 2017-08-29 12:15:58tang soo do, zelfverdediging, enschede, glanerbrug, karate, taekwondoTang Soo Do Enschede100%100%

Tang Soo Do lessen in Enschede beginnen weerover een week. Toch zijn afgelopen twee weken al leerlingen langs geweest die eerder terug zijn van vakantie of niet op vakantie zijn geweest langs geweest om te trainen. Kleine klassen en soms individuele lessen. Iedereen was enthausiast en na het vertellen van hun zomervakantie avontuur gingen we dan hard aan het werk. Er werd gezweet en de spieren werden weer langzaam gerekt. Klaar om het komende seizoen weer aan de slag te gaan met nieuwe technieken, oefeningen en vol met activiteiten.

Komende tijd naast de trainingen zijn er verschillende activiteiten waar we als club meedoen.

Start Tang Soo Do in Glanerbrug: zaterdag 2 september

Op zatedag 2 september start Jo Kyo Johan van Ingen met les geven in Tang Soo Do in Glanerbrug. Dit zal gebeuren in de gymzaal van de Esmarker aan de Esmarkelaan 205. Leerlingen uit de buurt worden gevraagd om Jo Kyo Johan te helpen met het opzetten van de groepen en te flyeren in de omgeving. Een lang gekoesterde vraag van veel Glanerbruggers wordt eindelijk gerealiseerd.

Nationale Sportweek: van 9 t/m 17 september

Tijdens het Nationale Sportweek nodigen we iedereen uit om te komen trainen. We moedigen leerlingen en ouders aan om vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten of familieleden mee te nemen en een les te laten proeven over Tang Soo Do. Van 2 t/m 16 september hebben we tijdens de gewone lesuren openlessen. 

Sport en activiteitendag Enschede Zuid: zaterdag 30 september

Op zaterdag 30 september is er weer het jaarlijkse sport en activiteitenmarkt van Enschede Zuid. Ook wij zijn er van de partij met een eigen marktkraam, waar we onze club en sport presenteren. Leerlingen zijn uitgenodigd om allemaal te komen en onze club te helpen en te promoten.

Internationale Tang Soo Do Kampioenschap in Hendrik Ido Ambacht: zaterdag 14 oktober

de ITO organiseert op zaterdag 14 oktober het eerste wedstrijd van seizoen 2017 - 2018. Leerlingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het wedstrijd formulier staat online op de NTSDF website.

Facebook  -  Nederlandse Tang Soo Do Federatie  -  Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

Locaties:  Amstelveen  -  Doetinchem  -  Enschede

 

© 2017 Tang Soo Do Enschede - Alle rechten voorbehouden

Powered by BitNation